Her Geçen Gün Hizmet Filosu Güçleniyor..

Belediyemiz Halkımıza daha iyi ve daha hızlı şekilde hizmet verebilmek adına araç filomuza kattığımız Kombi Sathı Kaplama Aracının teslim törenini Millet vekilimiz Sayın Murat DEMİR'in katılımıyla gerçekleştirdi. Belediye Başkanımız Nejdet DEMİR konuşmasında;
''Sevdalısı olduğumuz Cideyi daha güzel ve daha iyi yerlere taşımak adına yaptığımız ve yapacağımız çalışmaların hız kesmeden devam edeceğini belirterek bu kapsamda Sayın Vekilimiz Murat DEMİR ve Güven Kepçenin Sahibi Sayın Emin DEMİR'in desteklerini her zaman yanımızda hissediyoruz. Sağ olsunlar hiçbir zaman Memlekete hizmet konusunda fikir ve düşüncelerini maddi ve manevi desteklerini bir an bile esirgemediler.Yeni yapacak olduğumuz huzur evi projesinde de destek olacaklarını belirterek beni çok mutlu ettiler. Memleketine sevdalı aşkla bağlı Emin abi ve Vekilimiz Murat DEMİR'in bu hisleri ve düşünceleriyle güzel memleketimiz Cidemizin kısa zamanda çok daha güzel bir yer haline geleceğinden hiç şüphemiz yok. Bizim işimiz gücümüz Cidemiz.Hep birlikte memlekete hizmet için koşturmaktan asla vazgeçmeyiz.'' dedi.

Sayın Vekilimiz Murat DEMİR konuşmasında;
Öncelikle Belediye kazandırılan bu aracın ilçemize hayırlı olmasını diliyorum. Elimizden geldiğince memleketimize hizmet etmek için ama küçük ama büyük aile olarak şirket olarak desteklemeye çalışıyoruz. Yönetim kurulu üyesi olduğum GÜVEN KEPÇE'nin belediyemize hibe ettiği bu aracı ALLAH hayırlı hizmetlerde güle güle kullandırmak nasip etsin. Çalışkan bir Belediye Başkanına destek vermek herkesin boynunun borcu. Cideye yapılan hizmetlere baktıkça dışarıdan gören iş adamlarının katkısı oluyor ve bu yapılan işler destek vermeleri için teşvik edici oluyor. Bu bağlamda yapılan bütün hizmetler için Başkanımıza ve Ekibine teşekkür ediyor memleketimize hayırlı olmasını diliyorum .Cide ile ilgili elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Belediye Başkanımıza destek olacağız.Bürokrasideki kapılar sonuna kadar açık olacak. Başkanımız kendisine birşey istemiyor. İstediği şey Memleket için. Biz bunu anlatacağız. Hep birlikte el ele gönül gönüle Var gücümüzle Memleketimiz için çalışacağız. Bu ilçe bu ülke bizim hepimizin. Hep birlikte ilçemize memletimize ülkemize sahip çıkacağız'' dedi.