Kültür Merkezimizin Belediyemize Kesin Tahsisi Yapıldı.

KÜLTÜR MERKEZİNİN BELEDİYEMİZE KESİN TAHSİSİ YAPILDI.

İlçemiz Nasuh mahallesi Site sokakta bulunan Kültür Merkezinin kesin tahsisi yapıldı. Önceki yıllarda yapılıp 2015 yılı sonlarına kadar atıl durumda bulunan Kültür Merkezinin önceki aylarda Belediyemizce bakım ve onarımı yapılarak geçici olarak hizmet binamız bu binaya taşınmıştı. Başkanlığımızın girişimleri sonucunda Maliye Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün 10/05/2016 tarih ve 13428 sayılı yazıları ile Kesin Tahsisi uygun görülmüştür.

Tahsis işleminin yapılmasında emeği geçen Kastamonu Milletvekillerimiz Sayın Hakkı KÖYLÜ, Sayın Metin ÇELİK ve Sayın Murat DEMİR'e ayrı ayrı teşekkürleri

mizi sunar İlçemize hayırlı olmasını dileriz.