Karla Mücadele Aralıksız Devam Ediyor

Belediye Başkanlığımız ekiplerince yoğun kar yağışı nedeniyle başlatılan karla mücadele çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Yoğun kış şartlarında yaşanabilecek herhangi bir olumsuzluğa karşı hazırlıklı olmak amacıyla kötü hava eylem planı yapılmış olup, ekipler yoğun kış şartlarına karşı aralıksız çalışmaktadır. Daha önceden almış olduğumuz tedbirler ve koordineli çalışmamız sonucunda şu ana kadar karla mücadele de hiçbir sorun yaşanmamıştır. Çalışmalarımız aynı doğrultuda devam edecektir.

• Turan Kulak
    31.12.15

Tebrik ederim baskanim Calisanlarinda ellerine emeyine saglik

• Şermin Kılıç
    07.01.16

31 yıl sonrasında yağan bu yoğun kar sürecinde başarılı çalışmalarından dolayı tüm belediye çalışanlarını kutluyorum. Sağ olsunlar, var olsunlar.