Yeni Yılınız ve Mobil Uyumlu Yeni İnternet Siteniz Hayırlı Olsun

Belediye Başkanımız Sayın NejdetDEMİR’in yeni yıl mesajı

Yeni Yılınızı Kutlar 2016’nın sağlık,mutluluk ve başarılar getirmesini dilerim. Aynı zamanda yeni bir yıla girerken, bir süredir üzerinde çalışılan mobil uyumlu yeni resmi Belediye internet sitenizin hayırlı olmasını dilerim.

Günümüzde sürekli teknolojik gelişim ve değişimler yaşanmaktadır. Cide Belediyesi olarak bu değişim ve gelişimlere uyum sağlamaya yönelik yeni web sayfamızı yayına başlatmış bulunmaktayız. Mobil uyumlu özelliğe sahip olan web sayfamıza cep telefonu ve tablet gibi cihazlardan kolaylıkla erişilebilmektedir. Sitemizde her türü görüş ve önerilerinizi bizlere iletebileceğiniz yapılar mevcut olup sitenin üst kısmında bulunan Haber Bülteni bölümünden kayıt yaptırdığınızda, Cide’miz ile ilgili haber ve duyurular aylık olarak mail adreslerinize bülten şeklinde gönderilecektir. Bu vesileyle yenilenen web sitemizi siz vatandaşlarımızın hizmetine sunuyoruz. Hayırlı olsun.

Bu değerli çalışmalarda büyük emeği olan Cide Rıfat Ilgaz Meslek Yüksekokulu öğretim elemanlarından Öğr.Gör. Seyfullah GÖKOĞLU ve ekibine ayrıca emeği geçenlere teşekkür ederiz.

• Ramazan Safa
    28.12.15

Yeni internet sitesi hayırlı olsun. İlk yorum da benden oldu :)

• HAKAN HIZAR