Belediye Başkanımız Sayın Nejdet Demir Yılın Yerel Yöneticisi Ödülünü Aldı

Kayseri’nin Hacılar ilçesinde Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi tarafından bu yıl 6.’sı düzenlenen ‘Yılın Yerel Yöneticileri’ ödülleri sahiplerini buldu.

100. Sayısında kutlanan Yılın Yerel Yöneticileri-6 ödül töreninde 20 ayrı hizmet kategorisinde ayrı ayrı değerlendirilerek belirlenmiş ödüller Büyükşehir, il, ilçe, metropol ilçe ve belde belediye başkanlarına takdim edildi.

Yılın yerel yöneticisi Ödülünü alan Belediye Başkanımız Sayın Nejdet DEMİR ''Böyle bir ödüle layık olmaktan dolayı mutlu olduğunu belirterek Batı Karadeniz'in En güzel ilçesi, tarihi kültürel ve doğal güzellikleriyle dolu Memleketimiz adına yaptığımız hizmetlerin görülerek böyle bir ödülle taçlandırılması bizim için çok önemli ve değerlidir.Belediye Başkanı olarak bu ödülü almak bizi onurlandırdı. Bu ödülü Güzel ilçemiz Cidemiz adına alıyor ve emeği geçen tüm hemşerilerime ve çalışma arkadaşlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. İnşallah Cide bundan sonraki yıllarda da yıldızı hep parlayan sürekli göz önünde olan nadide marka ilçelerimizin başında gelecektir. Memleketimize hizmetten asla yılmayıp ilçemizin gelişmesi ve kalkınması için elimizden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğiz. Bu ödülü almamda bize her türlü desteği esirgemeyen tüm hemşehrilerimize çalışma arkadaşlarıma ve Anadolu Yerel Yönetimler dergisine çok teşekkür ediyorum.''dedi.